Pontyhorgász üzlet, pontyhorgász bolt

HUF
fejlett
    fejlett

    hírek

    Különleges ajánlat

    ajánlott

    Legjobban eladott

    Eladás

    Aukciók

    Ajándékötlet

    hírek

    Ajándékutalványok, Ajándékkártyák, Ajándékok

    Akkumulátorok, Elemek, Powerbankok, Töltők, Napelem panelek

    Bot Szárak, Tartók

    Dipy, Boosterek

    Elektromos motorok

    Fehérje Golyó Alap Mixek

    Filmek, Sajtó

    Golyógyártó Felszerelések

    Gumicsónakok

    Hálózsákok, Takarók, Párnák

    Halsónarok

    Horgászkocsik és Karpertaxik

    Jelölje meg a Horgásztavat

    Kapásjelzők

    Kaprázó ágyak

    Kaprázó Ruházat

    Karpás Botokhoz Tokok

    Karpás Súlyok

    Karpfogó székek

    Kész Pontyozó Előkötések

    Lebegő Wafters Golyók

    Magvak, Diófélék

    Mesterséges csalik

    Összetevők Bojli Gyártásához

    Pellet, Paszták, Csálik

    Ponty Védelme és Tárolása

    Pontyhorog

    Pontyos Merítők

    Pontyos Orsók

    Pontyos Sátrak

    Pontyozó Botok

    Pontyozó Szettek Tartozékai és Elemei

    Pontyozó Tartozékok Táskái és Huzatai

    Protein Golyók

    PVA Oldódó Anyagok

    Reklámtermékek

    Tartozék Dobozok

    Távirányítós Csónakok

    Túrázó Felszerelés

    Úszó POP-UP bojlik

    Vízalatti Kamerák

    Vödrök, Dobozok, Csali Készítő Felszerelés

    Zsinórok, Fonott zsinórok

    Csali Kosarak - Klasszikus Etető

    Csali Kosarak és Formák - Method Feeder

    Feeder Bot Huzatok

    Feeder Botok

    Feeder csalik

    Feeder csalik

    Feeder Horgász Eszközök és Tartozékok

    Feeder Horgász Zsinórtárcák

    Feeder Horgok

    Feeder ólmok

    Feeder Orsók

    Feeder Székek és Fotelek

    Feeder székek és fotelok tartozékai

    Feeder Tartozékok Táskák és Huzatok

    Feeder Zsinórok és Fonott Zsinórok

    Feederes Kiegészítők Dobozai

    Horgász Ruházat

    Horgászernyők

    Kész Feeder előkék

    Merítőbotok, Hálók, Matracok

    Vödrök, Dobozok, Sziták, Csali kiegészítők

    Belépés
    fejlett
    Ismerje meg ügyfeleink véleményét
    Daniele Corolli
    Vélemény: 5.0
    Consigliato! Vasta scelta di prodotti a prezzi molto concorrenziali! Se ci dovessero essere problemi hanno un ufficio reclami molto disponibile. Le spedizioni sono arrivate in tempi brevi.
    Google vélemények
    21.05.2024
    Dzine Perla
    Vélemény: 5.0
    Fast delivery, good quality goods, good seller!!!
    Google vélemények
    28.03.2024
    grzecho
    Vélemény: 5.0
    Nie pierwsza i napewno nie ostatnia paczka z Rockworldu! Jak zwykle szybko tanio bezpiecznie! Jak dla mnie najlepszy sklep pod słońcem, szeroki asortyment super ceny mega promocje ,kontakt ze sklepem również na najwyższym poziomie ,paczki spakowane starannie i bezpiecznie ,czas dostawy mega szybki! Pozdrawiam całą ekipę Rockworld robicie mega robotę! Od wielu sezonów jestem z Wami! Piona!
    Opinie Trusted Shops
    10.03.2024
    steven
    Vélemény: 5.0
    Great selection of products, very friendly and knowledgeable staff, highly recommended.
    Opinie Trusted Shops
    27.02.2024
    tommasz85
    Vélemény: 5.0
    Bardzo dobrze zaopatrzony sklep ze wszystkim co karpiarz potrzebuje nie wspominając o super obsłudze a to wszystko w dobrej cenie!
    Opinie Trusted Shops
    13.12.2023
    aleq
    Vélemény: 5.0
    Nie macie co szukać i sprawdzać innych sklepów. Rockworld jest najlepszy. Nawet jeżeli znajdziecie coś odrobinę taniej w innym sklepie to za jakość obsługi i kontakt z klientem oraz szybkość dostawy zamówienia warto kupować u nich. Kto raz spróbuje nie będzie szukał gdzie indziej. Tak bogatego asortymentu i ilości marek karpiowych nie ma nikt w jednym sklepie. Polecam bo warto.
    Opinie Trusted Shops
    30.11.2023
    DuBsTeR
    Vélemény: 5.0
    Maximálisan meg vagyok elégedve csak ajánlani tudom őket! :) Csütörtökön rendeltem, ráadásul Debrecenbe a csomagot, Kedden már át is vettem, tökéletes csomagolás, szépen minden bele pakolva, ami olyan volt, még külön be lett csomagolva nehogy sérüljön. Rengeteg olyan termékük volt/van ami itthon nem is kapható (még, vagy már), így lesz még a közel jövőben tőlük rendelésem! :D
    Google vélemények
    05.09.2023
    Dariusz
    Vélemény: 5.0
    Szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta (tel z zapytaniem czy wszystko w porządku z otrzymanym zamówieniem), profesjonalne zabezpieczenie przesyłki do wysłania. Jestem stałym klientem sklepu od dłuższego czasu i dotychczas nie miałem powodu do narzekania. Pozdrawiam ekipę!
    Opinie Trusted Shops
    17.08.2023
    Aleksander
    Vélemény: 5.0
    Szybko i sprawnie. Wszystko w jednym sklepie. No i co najważniejsze nawet jeżeli się zdarzy reklamacja to nie jesteś sam z problemem. Pomagają i załatwiają od razu bez zbędnej zwłoki i przeciągania terminów. Polecam bo warto.
    Opinie Trusted Shops
    14.08.2023
    Mariusz
    Vélemény: 5.0
    Bardzo miła obsługa. Na wszystkie pytania dostałem wyczerpujące i konkretne odpowiedzi. Wysyłka zawsze na czas. Z towarów które kupiłem zawsze byłem bardzo zadowolony. Bardzo podobało mi się to, że konsultanci dzwonią i pytają czy towar został dostarczony bez uszkodzeń. Super sklep.
    Opinie Trusted Shops
    26.07.2023
    Krzysztof
    Vélemény: 5.0
    Podoba mi się podejście do klienta, nie traktują ich jak zbędny element ich pracy. Możliwość negocjacji ceny, gra w otwarte karty. Fachowa obsługa, która wie co sprzedaje. Mają wszystko czego karpiarzowi potrzeba. Czasami ciężko się dodzwonić, ale opcja oddzwaniania jest super. Oby tak dalej Panowie. Pozdrawiam
    Opinie Trusted Shops
    28.06.2023
    Paweł K
    Vélemény: 5.0
    Robię zakupy w tym sklepie od 12 lat ( mam na koncie kilkadziesiąt zamówień ) i nigdy powtarzam nigdy nie mogłem powiedzieć złego słowa na obsługę klienta i realizację zamówienia :) pakowanie przesyłek to po prostu mistrzostwo świata no i te promocje :) rewelacja szczerze wszystkim polecam!!
    Google vélemények
    19.06.2023
    Dariusz
    Vélemény: 5.0
    Takiego sklepu mogą pozazdrościć nawet w Niemczech. Bardzo Szybka dostawa, pełen profesjonalizm. Szeroki asortyment, wszystko pod ręką. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam, Dariusz.
    Google vélemények
    12.06.2023
    aleq
    Vélemény: 5.0
    Wszystko w jednym miejscu od haczyka po skarpetki karpiowe????. Duży wybór Marek karpiowych. No a co najważniejsze miła i sprawna obsługa. Pomagają we wszystkim nawet jak się jest zielonym w danej materii jak szczypiorek. Fajny kontakt z klientem, czujesz się wyjątkowo. Ale jest i mankament - dodzwonienie się. Natomiast obsługa oddzwania sama i kontaktuje się z nami starając się pomóc. Zasady przejrzyste. Jak w danej chwili produkt niedostępny to jest to opisane i podana data po której należy spodziewać się zamówionego produktu. Nie szukam już po innych sklepach bo wiem że tu jestem dobrze obsłużony.
    Opinie Trusted Shops
    08.06.2023
    Patryk
    Vélemény: 5.0
    Jest wszystko co potrzebne, szczególnie do karpiowania, nie ma drugiego takiego sklepu o takim asortymencie.
    Opinie Trusted Shops
    22.05.2023
    Kęstutis
    Vélemény: 5.0
    I am unequivocally satisfied with Rockworld, although the order had to wait for understandable reasons. The staff kept me updated on the status of the order. Without a doubt I will come back here again.
    Google vélemények
    21.05.2023
    Iwona
    Vélemény: 5.0
    Świetny sklep dzięki ludziom którzy tam pracują. Ciągle i bez zmian. Zawsze z tym samym podejściem. Pełen profesjonalizm.
    Google vélemények
    18.05.2023
    Marcin
    Vélemény: 5.0
    Super sklep, nie ważne czy dokonujesz zakupów stacjonarnie, czy online, szybka i fachowa obsługa. Duży plus za częste zniżki i promocje. Bardzo duży wybór towaru w niewygórowanych cenach.
    Google vélemények
    18.05.2023
    Marek
    Vélemény: 5.0
    Velmi dobré, čekal jsem na věc měsíc, ale to z toho důvodu, že nebyla na evropském trhu, ale byl jsem poté odměněn několika dárky .
    Google vélemények
    18.05.2023
    Roman
    Vélemény: 5.0
    Výborná komunikace, rychlá expedice objednávky. Super přístup.
    Google vélemények
    18.05.2023
    Aleksander
    Vélemény: 5.0
    Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zawsze pomocni. Pomagają we wszystkich problemach sprzętowych i służą doradztwem np. nagrywając filmik dla klienta który ma problemy z zakupionym nowym sprzętem tak aby rozwiązać jego problem. Cały asortyment w jednym miejscu. Klarownie wytłumaczone zasady, dostępność i terminy dostarczenia zakupionego sprzętu i akcesorii karpiowych. Nie robię już zakupów gdzie indziej bo szkoda czasu i nerwów. Zdecydowanie polecam jako najlepszy i profesjonalny sklep, a przede wszystkim sprzedawców za ich zaangażowanie w budowanie więzi z klientem.
    Google vélemények
    18.05.2023
    Krzysztof
    Vélemény: 5.0
    Bardzo miła i fachowa obsługa. Ważne dla wędkarza jest aby można było porównać produkty a w sklepie stacjonarnym jest duży wybór i jest w czym wybierać. Warto przyjechać nawet z daleka na większe zakupy. Pozdrawiam
    Google vélemények
    18.05.2023
    Matěj M.
    Vélemény: 5.0
    Super atmosféra v obchodě. O komunikaci netřeba mluvit, když mluvíte česky snaží se a ochotně pomůžou. Za mě parádní přístup.
    Google vélemények
    18.05.2023
    Přemysl
    Vélemény: 5.0
    Super... prodejna kde si najde každý to svoje.. většina produktů skladem.. určitě budu navštěvovat pravidelně..
    Google vélemények
    18.05.2023
    Régebbi »
    hírek » Eladás » Különleges ajánlat
    Iratkozzon fel a hírlevélre, és naprakész legyen a legjobb ajánlatokkal!
    Kapcsolati adatok

    Üzleti bolt:
    Mikołaja utca 9A,
    47-400 Racibórz
    telefonszám: 883 474 729

    sklep@rockworld.pl mutasd, hogyan juthatok el a google térképen

    Webáruház:
    sklep@rockworld.pl https://www.rockworld.pl

    PLN Bankszámla: 51 1140 2004 0000 3102 3558 4460

    EURÓ Bankszámla: PL64 1140 2004 0000 3812 0174 2683 (BIC: BREXPLPWMBK)

    GBP Bankszámla: PL63 1140 2004 0000 3112 0174 3723 (BIC: BREXPLPWMBK)

    USD Bankszámla: PL37 1140 2004 0000 3012 1316 1916 (BIC: BREXPLPWMBK)

    CZK Bankszámla: PL02 1140 2004 0000 3312 1316 1429 (BIC: BREXPLPWMBK)

    HUF Bankszámla: PL39 1140 2004 0000 3012 1316 1783 (BIC: BREXPLPWMBK)

    Copyright © ROCKWORLD - Minden jog fenntartva.
    Fényképek és szövegek írásos hozzájárulás nélküli felhasználása tilos.

    © Rockworld 2004 - 2024

    A ROCKWORLD törődik a te privát szféráddal!

    Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítenek biztonságos és kényelmes feltételeket biztosítani Önnek weboldalunk látogatása során. A cookie-k segítségével megérthetjük az Ön igényeit, és a hirdetéseink tartalmát az Ön érdeklődési köréhez igazíthatjuk.

    Elfogadhatja az összes cookie-t, de ez nem kötelező a weboldal használatához. Testre szabhatja a hozzájárulásokat az Ön igényeinek megfelelően - a döntés az Öné. Bármikor megváltoztathatja döntését, és módosíthatja a választását.

    Részletes információkat a cookie-król megtalálja a Adatvédelmi Szabályzatunkban.

    » Felhasználói adatvédelem
    Weboldalunk cookie-kat használ, így biztonságos és kényelmes feltételeket biztosíthatunk látogatásod során oldalunkon. Ezek segítenek nekünk megérteni az igényeidet is, beleértve a reklámok tartalmának igazítását az érdeklődési körödhöz. További információk
    » Technikai sütik
    Ezek nélkül nem működik rendesen az oldalunk. A technikai sütik elengedhetetlenek, hogy weboldalunk megfelelően működjön. Ezek biztosítják a biztonságodat, a munkamenet fenntartását és az oldal megfelelő megjelenítését.
    » Analitikai sütik
    Ezek segítenek a weboldal személyre szabásában, hogy igényeinek megfeleljen! Az analitikai sütik segítenek megérteni, hogy viselkedsz weboldalunkon, beleértve a preferenciáid, egyéni beállításaid és választásaid megjegyzését. Ezen alapulva tudjuk, hogyan javíthatjuk a weboldalunkat és hogyan bővíthetjük ajánlatunkat.
    » Marketing sütik
    Ezeknek köszönhetően személyre szabott hirdetéseket kapsz! A marketing sütiket azért használjuk, hogy a számodra releváns termékhirdetéseket válasszunk ki és jelenítsünk meg. Ezeket a hirdetéseket mind az oldalunkon, mind Partnereink oldalain jelenítjük meg, a weboldalunkon végzett tevékenységeid alapján.
    Helló!
    Feltehet nekünk kérdést, csak kattintson a "Csevegés indítása" gombra. Ne feledje, hogy a beszélgetés tartalma mentésre kerül!

    Mielőtt elkezdi, kérjük, adja meg adatait: